Логотипpandhys.bg
  • Ние работим:
    Понеделник - петък, 11:00-18:00
  • Бургас, ул.Княз Борис I №2, ет.1,оф.5
  • онлайн магазин

Захарна епилация

Шугаринг – това е депилация или епилация?

Захарна епилация

Възможно е да се употребят и двата термина.

Епилация – това е премахване на косъмчета, при което се разрушават космените луковици.

Депилация-това е премахване на видимата надкожна част на косъмчетата.

Шугарингът е заслужено наричан захарна епилация,тъй като по време на процедурите се отстранява подкожната част на косъма заедно с луковицата, което води до разрушаване на луковицата.

А и плюс това захарната епилаци дава по-дълъг резултат, от колкото използването на кремове за депилация или самобръсначка.

Захарна епилация

А топлият восък може да бъде отнесен към депилациите, тъй като доста често косъмчетата се късат под кожата, което не води към разрушение на космените луковици.

Депилацията се прави с помощта на крем за отстранение на космите, епилатори(макар че по-правилно би било да ги наричат депилатори) и с помощта на топъл восък.

Ако се направи ваксинг то резултатът ще се задържи малко по-малко от колкото този след захарна епилация, но пък значително по-дълго отколкото след крем или епилатор.

При нас се продават различни средства за грижа за кожата на лицето и тялото. Всички козметични продукти PANDHY’S са напълно натурални и не съдържат парабени. За повече информация за продуктите може да се намери в нашия онлайн магазин.

Ние винаги сме на Ваше разположение
ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ

Форма за обратна връзка


Желаете ли:

Форма за обратна връзка