Логотипpandhys.bg
  • Ние работим:
    Понеделник - петък, 11:00-18:00
  • Бургас, ул.Княз Борис I №2, ет.1,оф.5
  • онлайн магазин

Масаж

Масаж

SPA масаж - това е една от най-разпространените и ефектни козметични процедури, способстваща за повдигането на тонуса на мускулите, активизацията на обменните процеси, кръвообращението и общото подобрение на организма, благодарение на забързаното освобождаване на клетките от продуктите за обмен и разпадане. Също така SPA масажът въздейства на нервната система, помага да се свали стресът и да отпочинете от суетата.

Масаж със захарен гел Pandhy's - това е един от видовете козметични масажи за корекция на естетичните проблеми на лицето и тялото. Захарта за масажи Pandhy's се състои от глюкоза, т.е. от много монозахариди и вода. Същата тази глюкоза, която нашият организъм изработва.

Масаж

Специалната методика за захарен масаж активно стимулира кръвообращението. Масажът оказва стимулиращ ефект на лимфата. Положително влияе на тонуса и възстановява здравия цвят на кожата, въздейства на кожата и мускулите, отразява се положително на всички вътрешни органи, протича тяхното почистване и ускорение на обмена на веществата. Този вид масаж стимулира клетъчния метаболизъм, подобрява кръвоснабдяването, помага за повдигането на тонуса на мускулите и укрепването на тъканите. Прави се с фито масла, натурално кокосово масло или захарен гел.

Антицелулитният масаж се прави със захарен гел с кофеин или фито масла за възстановяване на кожата. Захарният гел с кофеин интензивно почиства кожата, тъй като включва в себе си елементи от пилинга, ускорява циркулирането на кръвта и обменът на веществата, помага за намаляването на обема и видимите проявления на целулита, има уникалната способност да абсорбира токсини и силно изразен лимфодренажен ефект.

Релакс масаж - това е приятна и полезна процедура. Препоръчва се за всеки който желае възстанови силите си или просто да се отпусне. Протича с използването на фито масла или чисто органично кокосово масло.

При нас се продават различни средства за грижа за кожата на лицето и тялото. Всички козметични продукти PANDHY’S са напълно натурални и не съдържат парабени. За повече информация за продуктите може да се намери в нашия онлайн магазин.

Ние винаги сме на Ваше разположение
ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ

Форма за обратна връзка


Желаете ли:

Форма за обратна връзка