Логотипpandhys.bg
  • Ние работим:
    Понеделник - петък, 11:00-18:00
  • Бургас, ул.Княз Борис I №2, ет.1,оф.5
  • онлайн магазин

Козметология

Козметология

Всяка жена желае колкото се може по-дъго да запази младо и красиво лице. Основните правила са грижа за кожата и здравословен начин на живот. Козметологията Pandhy’s предлага ефективни и приятни SPA процедури за усъвършенстването на Вашия външен вид, позволяващи Ви да останете прекрасни!

Грижа за кожата на лицето от Pandhy’s включва комплекс от процедури, насочени към решаването на един или друг проблем.

Правят се овлажняващи процедури – подхранващи, възстановяващи, анти-възрастни.

Всеки комплекс се състои от средства, които са подбрани от наши козметолози в зависимост от вашата възраст, типа и състоянието на кожата в дадения момент.

Козметология

Пълноценната козметична процедура е комплекс: почистване + пилинг + лица масаж + маска.

Ние препоръчваме да правите именно комплекс в качеството на козметична процедура, без значение от етапа, тъй като процедурата може да не даде нужния резултат.

Всички SPA грижи се провеждат само с висококачествени натурални продукти Pandhy’s, които съдържат всички необходими витамини, подхранващи вещества и минерали, за подмладяване на вашата кожа и да я направят по-здрава и сияеща.

Комплексите за грижа Pandhy’s са подходящи за всички клиенти. И нещо много важно-всички процедури могат да се правят през всеки сезон без да има риск от вреда по вашата кожа.

Ние ще подберем за вас идеалната програма за грижа за лице и тяло както в салона, така и вкъщи!

При нас се продават различни средства за грижа за кожата на лицето и тялото. Всички козметични продукти PANDHY’S са напълно натурални и не съдържат парабени. За повече информация за продуктите може да се намери в нашия онлайн магазин.

Ние винаги сме на Ваше разположение
ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ

Форма за обратна връзка


Желаете ли:

Форма за обратна връзка