Логотипpandhys.bg
  • Ние работим:
    Понеделник - петък, 11:00-18:00
  • Бургас, ул.Княз Борис I №2, ет.1,оф.5
  • онлайн магазин

Наградена с премия "HUNGARIAN QUALITY PRODUCT AWARD"

Наградена с премия HUNGARIAN QUALITY PRODUCT AWARD

Марката Pandhy’s се счита за световен лидер в областта на захарната епилация. И най-доброто потвърждение на това е нарастващата популярност на шугаринга Pandhy’s, всеотдайността на майсторите и възторжените отзиви на клиентите. А годишните призове, премии и награди са официално признание на постиженията на компанията в областта на професионална козметология.

И така, днес ние бързаме да споделим с вас добри новини. Компанията CosMed бе официално наградена с премия "HUNGARIAN QUALITY PRODUCT AWARD", като компания, която разработва и произвежда продукти от най-високо качество. Става дума, разбира се, за продукти за захарна епилация Pandhy’s и професионална система шугаринг. Церемонията се състоя на 3 септември 2014 в необикновено красива сграда на Парламента на Унгария, където на собственика на компанията CosMed Гертруд Борбиро е връчена Почетна грамота и Приз.

Наградена с премия HUNGARIAN QUALITY PRODUCT AWARD

"HUNGARIAN QUALITY PRODUCT AWARD" се определя ежегодно в резултат на внимателен подбор на най-висококачествени унгарски продукти и услуги, които отговарят на всички изисквания на безопасността на продуктите. Журито оценява съответствието на стоки и услуги към изискванията на клиента, конкурентоспособност на вътрешен и външен пазар, използване на екологично чисти решения в процеса на производство.

Унгарския клон Pandhy’s начело с Гертруд Борбиро поздравява всички участници на международната командата на Pandhy’s за премия, която е получена благодарение на общия стремеж към успеха и постиженията!

Ние винаги сме на Ваше разположение
ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ

Форма за обратна връзка


Желаете ли:

Форма за обратна връзка