Логотипpandhys.bg
 • Ние работим:
  Понеделник - петък, 11:00-18:00
 • Бургас, ул.Княз Борис I №2, ет.1,оф.5
 • онлайн магазин

Девет преимущества на шугаринга пред восъка.

 1. Екологичност и хипоалергенност. Преимуществата на захарната паста са в това, че тя се състой изцяло от натурални компоненти и е абсолютно уникална, благодарение на своята монохромна структура. Освен това, благодарение на отсъствието на лимонена киселина в състава й, развиването на каквито и да било алергични реакции е практически невъзможно.
 2. Най-безболезненият начин за епилация. Който е използвал механически депилатори или восък ще усетят разликата моментално.
 3. Девет преимущества на шугаринга пред восъка
 4. Бактерицидност. Високите концентрации на глюкоза и фруктоза не позволяват на микроорганизмите да се размножават, което изключва риска от инфекции и възпаления на епилираната кожа.
 5. Не травмира кожата. Захарната паста не се нагрява, за разлика от восъка с нея се работи на стайна температура. Поради тази причина няма изгаряния на кожата, липсва дискомфортът от нанасянето на горещия восък на нежни места.
 6. Интензивно овлажнение и подхранване на кожата. Пастата за шугаринг има способността да прониква дълбоко в дълбоките слоеве на кожата, подхранва я и я овлажнява.
 7. Нежен пилинг. Пастата прилепва само към косъмчетата и мъртвите клетки на кожата и по тази причина никакви рани и пукнати капиляри не се получават, а плюс това се получава лек и мек пилинг.
 8. Дълготраен ефект. Заради особения начин на нанасяне на захарната паста (нанася се срещу растежа на косъма) след шугаринг врастналите косъмчета са минимум и ефектът е дълготраен.
 9. Минималната дължина на косъмчетата която е нужна за качествено премахване е само 2-3 милиметра.
 10. Ниска цена на услугата. Ако говорим за шугаринг, който се прави от специалист в салон, то услугата за премахване на косъмчетата със захарна паста е по-евтина от лазерната, восъчната или фото епилациите.
Ние винаги сме на Ваше разположение
ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ

Форма за обратна връзка


Желаете ли:

Форма за обратна връзка